Comunicat al Partidului Patrioților Qanon privind posibilitatea producerii unei fraude electorale în România, în anul 2024

PPQ sesizează toate instituțiile abilitate ale Statului să intervină pentru a face corecțiile necesare astfel încât să fie împiedicată o posibilă fraudă electorală la alegerile care au loc în anul 2024.

În acest sens, facem următoarele precizări:

  • Rezultatele finale și oficiale ale Recensământului din anul 2021 spun că populația României este de 19.053.815 persoane
  • Conform rezultatelor acestui recensământ, în tabelele anexate sunt trecute cu exactitate numerele de persoane din România aferente fiecărei vârste. Astfel, conform acestor date, numărul total al celor care au între 0 și 17 ani (inclusiv) este de aproximativ 3.710.000
  • Conform acestor informații și considerând că (în conformitate cu legea) persoanele minore (sub 18 ani) nu au drept de vot, ar trebui ca în țara noastră cetățenii cu drept de vot să fie aproximativ 15.344.000 persoane (populația totală minus populația minoră – 19 milioane minus 3,7 milioane = 15,3 milioane)
  • În comunicatul OFICIAL al AEP (Autoritatea Electorală Permanentă din România) din data de 1 februarie 2024 se spun următoarele: „Autoritatea Electorală Permanentă aduce la cunoștința opiniei publice că totalul de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 31 ianuarie 2024 este de 18.944.583”

După cum se poate vedea, din cele expuse mai sus, avem o populație TOTALĂ în România de 19 milioane locuitori și în același timp avem stabilit un număr de aproape 19 milioane de români cu drept de vot! Unde sunt cei 3,7 milioane de minori? De ce nu au fost scoși din listele celor cu drept de vot? De ce avem în listele cetățenilor cu drept de vot un surplus dovedit de aproximativ 3,5 milioane persoane? Poate folosi cineva din Sistem aceste 3,5 milioane de persoane care sunt trecute abuziv pe listele electorale pentru a atribui un număr de 3,5 milioane voturi unui partid sau mai multor partide agreate? Ce înseamnă această stare de fapt?

Ne exprimăm speranța că Instituțiile abilitate ale Statului vor interveni în timp util pentru a corecta eventualele date greșite sau pentru a pune în regulă această situație inedită care ar putea (cel puțin teoretic) să permită o fraudă electorală majoră la alegerile care au loc în anul 2024.

Purtător de cuvânt al PPQ,

Cornel SABOU

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *